Rostaparken - Leilighetsprosjekt

Rostaparken Sameie vil bestå av 40 leiligheter fordelt på 5 stk 8 mannsboliger. Hver 8-mannsbolig vil bli bestående av bygg på 2 etasjer med 4 leiligheter nede og oppe. Byggingen vil bli oppdelt i 3 byggetrinn hvor trinn 1 vil bestå av bygg 1 og 3. Her vil det være 2 stk 2-roms leiligheter på BRA 64 kvm, og 14 stk 3-roms leiligheter mellom BRA 65 kvm til BRA 71 kvm.

Parkering vil bli i felles garasjeanlegg som vil bli under bygg 2 og 4. Leilighetene i 2. etasje har alle altan, mens leilighetene i 1. etasje vil få uteplass på grunnplan. Alle leilighetene får 1 ekstern sportsbod. For bygg 1 er disse plassert i garasjeanlegget. For bygg 3 er disse plassert i underetasje. I underetasje til bygg 3 vil det også bli laget et felleslokale for sameiet på ca 55 kvm. Her blir det gang, toalett og fellesrom. Det blir levert  kjøkkeninnredning i fellesrom.

Standard

Boligene leveres med parkett på gulv og helfliset bad. På vegger blir det levert malte MDF-plater. Innvendige tak leveres med hvitmalte takplater. Gulv i bod leveres med fliser. IKEA er valgt som kjøkkenleverandør, og det er inkludert med hvitevarer som platetopp, mikrobølgeovn, stekeovn og oppvaskemaskin. Det blir ikke levert kjøleskap. Kjøkkeninnredning monteres etter egen spesifikasjon. På bad leveres vegghengt toalett og vask med 80 cm underskap. Speil over vask. Det leveres dusjvegger i 90X90 cm. Opplegg for vaskemaskin er på bad. Bad får varmekabler, samt i 1. etg leveres det varmekabler i gang og stue/kjøkken. I tillegg blir det montert varmepumpe i alle leiligheter. Varmtvannsbereder blir plassert i bod. Det blir balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning. Det leveres ett uttak for tv/bredbånd i boligen.

Canal digital leverer kabel-tv og bredbånd. Den enkelte kjøper må selv bestille abonnement hos leverandøreren. Utbygger leverer trekk-rør fra utvendig  koblingspunkt og inn i boligen.

Ved kjøp av bolig under oppføring har kjøper mulighet til å påvirke leveransene til boligen. Kjøper vil bli innkalt til et endringsmøte med utbygger/underleverandører der kjøper kan bestille tilleggsleveranser mot tillegg i pris. Tilleggsleveranser vil bli tillagt 10 % påslag til dekning for  arbeid i tilknytting til endringsmøte og annen tidsbruk.

For mer detaljert beskrivelse av byggemåte og leveranser,  se vedlagte leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

Parkering

Hver leilighet får tildelt 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det vil medfølge en portåpner pr bolig. Det er ikke tatt stilling til om parkerings- plassen blir lagt til som tilleggsareal til boligen, eller om garasjeanlegget blir organisert som et fellesområdet. Det blir lagt opp til 10 gjesteparkerings- plasser på fellestomten.